Bine ați venit!
  Categorii

  0

   Prima pagină Utilaje RURISMotosape HobbyMotosapa Ruris 5500RS 4 CP

   Motosapa Ruris 5500RS 4 CP

   Motosapa RURIS 5500RS
   Motosapa Hobby RURIS 5500RS este potrivită pentru pregătirea solului înainte de plantarea semințelor, pentru culturile de legume din sere și solarii, dar și pentru crearea de grădini noi și straturi de flori. Motorul de 4 CP este suficient de puternic pentru a lucra terenul în mod eficient.

   Utilizare pe spații înguste
   Motosapa Hobby RURIS 5500RS are o lățime de lucru de 360 mm, fiind ideală pentru cultivarea cu o eficiență și grijă mai mare a culturilor poziționate mai strâns.
   Motosapa Hobby RURIS 5500RS este potrivită pentru solurile ușoare, specifice grădinilor, solariilor și serelor, dar și pentru solurile nisipoase.  Este compactă și recomandată pentru rândurile dintre culturile ce sunt plecate în vegetație.

   Ușor de utilizat
   Motosapa Hobby RURIS 5500RS este fiabilă și foarte ușor de folosit, oferind utilizatorilor un sol gata pregătit pentru a putea fi cultivat.
   Datorită cuțitelor de tăiere robuste și precise, tăierea solului se face cu mare ușurință. Fiind atât de simplu de folosit, orice persoană, chiar și fără experiență, va avea un succes garantat în grădină, sere sau solarii.

   Dotări
   Avantajele Motosapei Hobby RURIS 5500RS  se referă la caracteristicile tehnice, precum dotarea cu motorul General Engine în 4 timpi,  cu un consum redus de carburant, lucru care crește eficiența și diminuează costurile de exploatare.
   Carcasa de transmisie din aluminiu permite utilizarea și în cazul solurilor tari ce trebuie pregătite pentru însămânțare, lucru pentru care aceasta  nu se poate deteriora  în timp.

   ATENȚIE: Motoutilajele RURIS, echipate cu motoare în 4T și 2T, NU SE LIVREAZĂ ALIMENTATE CU ULEI ȘI COMBUSTIBIL. Pentru punerea in functiune a Motoutilajelor RURIS va recomandam sa: Citiți cu atenție manualul de utilizare și certificatul de garanție ale acestui produs/Vizionati filmul de montaj al produsului. Respectând aceste recomandări, veți putea folosi acest produs timp îndelungat.

    

   • Producător:
   • Cod:
    55002017
   Preț 1,329.00 lei
   Îmi doresc
   Motosapa Ruris 5500RS 4 CP
   Motosapa Ruris 5500RS 4 CPMotosapa Ruris 5500RS 4 CPMotosapa Ruris 5500RS 4 CPMotosapa Ruris 5500RS 4 CPMotosapa Ruris 5500RS 4 CP

   Motosapa hobby RURIS 5500RS


   Motor General Engine
   Ciclu de funcţionare 4 timpi
   Putere motor 4 CP
   Capacitate cilindrică 161 cc
   Sistem de aprindere Electronic
   Manetă oprire urgenţă -
   Pornire Manuală
   Sistem iluminat -
   Schimbător de viteze -
   Transmisie Curea
   Carcasă transmisie Aliaj aluminiu
   Acţionare cabluri Mecanică
   Viteze 1 înainte
   Lățime de lucru 360 mm
   Adâncime de lucru 100-260 mm
   Combustibil Benzină fără plumb
   Capacitate rezervor 1.3 l
   Consum mediu combustibil ≤420g/kW/h
   Baie de ulei motor 0.6l
   Baie de ulei transmisie 0.15l
   Suprafaţă medie lucrată 400 mp/h
   Greutate 27.5 kg
   Garanţie produs 24 luni

   FișierInformații
   Manual motosapa RURIS 5500RS[2] [PDF, 519.2 KB]

   RATE

   Plata cu cardul in rate fara dobanda

   Ti-ai ales produsul dorit? Nu ai fonduri suficiente pentru plata comenzii ? Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti si sa platesti in  5 RATE FARA DOBANDA cu cu un card de cumparaturi (credit)

   Avantaje:

   - rate fara dobanda ( 1 ...5 rate fara dobanda)
   - comision zero la toate cumparaturile efectuate pe www.magazinruris.ro
   - plati sigure pe internet sistemul "3-D Secure"

   Plata in rate, se poate realiza direct pe site www.magazinruris.ro , dupa completarea datelor solicitate in formularul de comanda si finalizarea comenzii.  Se va deschide o pagina securizata pentru plata directa cu cardul , aici o sa introduceti personal datele cardului, odata cu identificarea cardului, puteti selecta numarul de rate dorit ( 1 -5 rate)
   Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank,  Alpha Bank, .....

   Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
   "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic.
   Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
   Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.


   Alaturi de TBI Bank am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit.

   Pasii sunt simpli:

   Selectezi ca achizitionezi cu credit TBI Bank.

   1. Completezi datele de identificare
   2. Fotografiezi cartea de identitate si parcurgi fluxul de identificare automat sau prin apel video
   3. Afli daca indeplinesti conditiile de eligibilitate
   4. Semnezi contractul de credit

   Dupa aprobare, noi iti livram comanda.

   Pentru mai multe detalii, poti accesa linkul urmator: TBI Bank


   Soluţia de comerţ electronic Seliton