Bine ați venit!
  Categorii

  0

   Prima pagină Utilaje RURISMotosape HobbyMotosapa Ruris 5500RS 4 CP

   Motosapa Ruris 5500RS 4 CP

   Modelele de motosape hobby RURIS sunt concepute pentru pregătirea optimă a terenului agricol, fiind realizate pe specificul solului din România. Motosapa Hobby RURIS 5500RS este potrivită pentru solurile ușoare, specifice grădinilor, dar și pentru soluri mai dure, nisipoase. Acest model este nu doar fiabil, ci și foarte ușor de folosit, oferind rezultate optime la un cost redus.

   ATENȚIE: Motoutilajele RURIS, echipate cu motoare în 4T și 2T, NU SE LIVREAZĂ ALIMENTATE CU ULEI ȘI COMBUSTIBIL. Pentru punerea in functiune a Motoutilajelor RURIS va recomandam sa: Citiți cu atenție manualul de utilizare și certificatul de garanție ale acestui produs/Vizionati filmul de montaj al produsului. Respectând aceste recomandări, veți putea folosi acest produs timp îndelungat.

   • Producător:
   • Cod:
    55002017
   Preț 1,388.00 lei
   Îmi doresc
   Cantitate:
   +-
   Motosapa Ruris 5500RS 4 CP
   Motosapa Ruris 5500RS 4 CP

   Motosapa hobby RURIS 5500RS


   Motor General Engine
   Ciclu de funcţionare 4 timpi
   Putere motor 4 CP
   Capacitate cilindrică 161 cc
   Sistem de aprindere Electronic
   Manetă oprire urgenţă -
   Pornire Manuală
   Sistem iluminat -
   Schimbător de viteze -
   Transmisie Curea
   Carcasă transmisie Aliaj aluminiu
   Acţionare cabluri Mecanică
   Viteze 1 înainte
   Lățime de lucru 360 mm
   Adâncime de lucru 100-260 mm
   Combustibil Benzină fără plumb
   Capacitate rezervor 1.3 l
   Consum mediu combustibil ≤420g/kW/h
   Baie de ulei motor 0.6l
   Baie de ulei transmisie 0.15l
   Suprafaţă medie lucrată 400 mp/h
   Greutate 27.5 kg
   Garanţie produs 24 luni

   FișierInformații
   Manual motosapa RURIS 5500RS[2] [PDF, 519.2 KB]

   RATE

   Plata cu cardul in rate fara dobanda

   Ti-ai ales produsul dorit? Nu ai fonduri suficiente pentru plata comenzii ? Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti si sa platesti in  5 RATE FARA DOBANDA cu cu un card de cumparaturi (credit)

   Avantaje:

   - rate fara dobanda ( 1 ...5 rate fara dobanda)
   - comision zero la toate cumparaturile efectuate pe www.magazinruris.ro
   - plati sigure pe internet sistemul "3-D Secure"

   Plata in rate, se poate realiza direct pe site www.magazinruris.ro , dupa completarea datelor solicitate in formularul de comanda si finalizarea comenzii.  Se va deschide o pagina securizata pentru plata directa cu cardul , aici o sa introduceti personal datele cardului, odata cu identificarea cardului, puteti selecta numarul de rate dorit ( 1 -5 rate)
   Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank,  Alpha Bank, BRD Finance.....

   Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
   "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic.
   Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
   Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.