Bine ați venit!
  Categorii

  0

   Prima pagină Utilaje RURISMotocoase de umarMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CP

   Motocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CP

   Recomandata pentru lucrari de peisagistica si ingrijirea zonelor din jurul curtilor, motocoasa DAC 310 oferita de Ruris Craiova asigura un confort sporit in timpul lucrului, datorita sistemului Ruris Rapid. Acesta are calitatea de a distribui uniform greutatea motocoasei in timpul utilizarii si implicit o manevrare mai usoara.
   .
   Modelele de motocoase DAC 310 sunt la fel de eficiente si pentru cosirea fanului, taierea ierburilor inalte sau rezistente, hatisuri si maracinisuri, daca sunt accesorizate cu tipurile de cutite potrivite.
   .
   Pe langa dotarile de serie, precum manerul multifunctional de comanda si control, manerele rotative independente (stanga, dreapta) sau harnasamentul dublu si sistemul antivibratii, va oferim si accesorii optionale.


   .

   • Producător:
   • Cod:
    31020141
   Preț 564.00 lei
   Îmi doresc
   Cantitate:
   +-
   Motocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CP
   Motocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CPMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CPMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CPMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CPMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CPMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CPMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CPMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CPMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CPMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CPMotocoasa de umar DAC 310 - 2.5 CP


   Motocoasă de umăr DAC 310


   Motor    Tez
   Ciclu de funcţionare    2 timpi
   Putere motor    2.5 CP
   Capacitate cilindrică    52 cc
   Sistem de aprindere    Electronic
   Pornire    Manuală
   Combustibil    Benzină fără plumb
   Capacitate rezervor    1200 ml
   Consum mediu combustibil    1.1 l/h
   Amestec carburant     25 ml ulei/ litru de benzină
   Ham    Dual balance
   Mânere    Ergonomice – 2 segmente
   Suport mânere    Fără dotare
   Vibraţii mâner dreapta    2.41 m/s²
   Vibraţii mâner stânga    2.42 m/s²
   Diametru de tăiere (opţional)    200-250 mm
   Rază medie de tăiere     2100 mm
   Diametru tub tijă    28 mm
   Tip arbore    Cu caneluri
   Cuţit    3 dinţi
   Accesorizare    Toată gama
   Greutate    8 kg

    

   FișierInformații
   Manual de utilizare motocoasa de umar DAC 310 [PDF, 4.07 MB]

   RATE

   Plata cu cardul in rate fara dobanda

   Ti-ai ales produsul dorit? Nu ai fonduri suficiente pentru plata comenzii ? Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti si sa platesti in  5 RATE FARA DOBANDA cu cu un card de cumparaturi (credit)

   Avantaje:

   - rate fara dobanda ( 1 ...5 rate fara dobanda)
   - comision zero la toate cumparaturile efectuate pe www.magazinruris.ro
   - plati sigure pe internet sistemul "3-D Secure"

   Plata in rate, se poate realiza direct pe site www.magazinruris.ro , dupa completarea datelor solicitate in formularul de comanda si finalizarea comenzii.  Se va deschide o pagina securizata pentru plata directa cu cardul , aici o sa introduceti personal datele cardului, odata cu identificarea cardului, puteti selecta numarul de rate dorit ( 1 -5 rate)
   Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank,  Alpha Bank, BRD Finance.....

   Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
   "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic.
   Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
   Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

   Soluţia de comerţ electronic Seliton